Close

Nieuws

Wat is CKV va 2017-2018?

Vanaf 2017-2018 gaat het nieuwe examenprogramma in van het verplichte vak Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV), in de bovenbouw havo/vwo. ‘Kunst actief meemaken’ is het doel van het vak. Kunst ervaren en beschouwen vraagt van leerlingen betrokkenheid, inzet, kennis en vaardigheden. En omdat de betekenis van kunst nooit vastligt, is een open en onderzoekende houding vereist. Meer informatie over CKV vanaf schooljaar 2017-2018 vindt u hier.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 31 mei door:

Laura Liefting

Theater Bellevue staat voor gevarieerd, hedendaags theater. Binnen de programmering van toneel, cabaret, moderne dans en muziektheater, hebben wij een selectie gemaakt van geschikte voorstellingen voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Leerlingen bezoeken een voorstelling in Theater Bellevue voor € 11,00. Begeleidende docenten betalen geen entree.

Hiernaast organiseren wij losse workshops en rondleidingen.

Contactpersoon educatie: Laura Liefting
educatie@theaterbellevue.nl / 020-5305300

Posts
Laura
Liefting